Πληροφορίες Αποστολής - Πληρωμής

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΞΟΔΑ

Η χρέωση των μεταφορικών γίνεται αυτοματοποιημένα και το αναγραφόμενο βάρος χρέωσης δεν αφορά το καθαρό βάρος του προϊόντος αλλά είναι συνάρτηση του βάρους και του όγκου του εμπορεύματος μετά την συσκευασία.

Τα μεταφορικά έξοδα μέχρι 12 κιλά βάρους ή αναλόγου όγκου αποστέλλονται μέσω courier (Γενική Ταχυδρομική) εντός Ελλάδος και με παράδοση στην πόρτα σας (εκτός από δυσπρόσιτες & απομακρυσμένες περιοχές) και η ελάχιστη χρέωση για βάρος μέχρι 2 κιλά ή αναλόγου όγκου είναι 2,50 € και κλιμακώνεται ανάλογα με το βάρος-όγκο και την περιοχή.
Η Αυτοματοποιημένη χρέωση για Παραγγελίες πάνω από 12 κιλά ογκομετρικού βάρους και εφ΄όσον το κόστος μέσω COURIER είναι υψηλό η αποστολή  πιθανόν να γίνει μέσω Μεταφορικής  εταιρείας  και για παράδοση στην διεύθυνση σας εντός Κεντρικής Αττικής ή στα Πρακτορεία για την υπόλοιπη Ελλάδα,και εαν χρειασθεί θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας αναφέρουμε την οικονομικότερη λύση.(Δεν ισχύει εδώ η αντικαταβολή αλλά όλοι οι άλλοι τρόποι πληρωμής).

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

ΔΙΚΑΙΟΥΣΘΕ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ COURIER ΑΝ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 150,00 € ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΟΓΚΟΥ-ΒΑΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ 5kg.

AN EINAI ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 kg  Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΔΩΡΕΑΝ  ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΜΕΤΑΦ. ΚΑΙ H ΠΛΗΡΩΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ,ΚΑΡΤΑΣ, ή PayPal.


Παραγγελίες κάτω από 10,00 € έχουν έξοδα διαχείρισης & συσκευασίας 2,00 €. 
Με την παραγγελία σας εισάγετε τα στοιχεία σας, επιλέγετε τον τόπο Παράδοσης των προϊόντων  και ακολούθως τον τρόπο Πληρωμής. Η εκτίμηση του συνολικού κόστους γίνεται μέσω Αυτοματοποιημένου τρόπου.
Τέλος, τσεκάρετε την ΑΠΟΔΟΧΗ ΟΡΩΝ και την ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ. 
Θα ενημερωθείτε ηλεκτρονικά για την αποδοχή της παραγγελίας σας. 

 **ΠΡΟΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ μπορείτε να έχετε με Αυτοποιημένο τρόπο μέσω της "εμφάνισης καλαθιού" και ακολουθώντας τις οδηγίες πού θα εμφανισθούν.  


ΠΡΟΣΟΧΗ!! Ο Αυτοματοποιημένος τρόπος κόστους μεταφορικών δεν ισχύει για απομακρυσμένους και δυσπρόσιτους προορισμούς. Εάν υπάγεστε σε αυτή την κατηγορία, πριν προχωρήσετε, επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε τον οικονομικότερο τρόπο αποστολής και πληρωμής.

Έχετε την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε αλλαγή σε περίπτωση λανθασμένης επιλογής ή εισαγωγής στοιχείων σε όλα τα στάδια της παραγγελίας και μέχρι την επικύρωση της. Η διαδικασία αγοράς ολοκληρώνεται μόνο όταν επιλέξουμε ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ


ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 


Για αποστολές στο εξωτερικό πληκτρολογήστε την χώρα και την διεύθυνση, ώστε να εμφανιστεί αυτόματα το κόστος αποστολής.

Εάν δεν εμφανίζεται ως προεπιλογή η χώρα που επιθυμείτε, τότε δεν υπάρχει τρόπος αποστολής για την συγκεκριμένη χώρα.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ


Προς εξυπηρέτηση των πελατών μας διαθέτουμε όλους τους τρόπους πληρωμής όπως:

1)Τραπεζική Κατάθεση  μέσω e-banking ή σε Υποκατάστημα.Συνεργαζόμενες Τράπεζες:  EUROBANK, ΠΕΙΡΑΙΩΣ και ALPHA BANK. 
(Παρακαλούμε η μεταφορά ή η κατάθεση να γίνεται μέσω της ίδιας τράπεζας για να μην επιβαρύνεστε με extra χρεώσεις). 
2)Αντικαταβολή  με πληρωμή στον μεταφορέα κατά την παραλαβή του δέματός σας πρός 1,90 €.

3)Χρεωστική-Πιστωτική Κάρτα (Ασφαλής Διαχείριση μέσω Τράπεζας Eurobank). 

4)PayPal  για όσους διαθέτουν αυτό τον τρόπο πληρωμής με χρέωση μόνο 1,90 € ανά παραγγελία. 

5)MasterPass  μια δωρεάν υπηρεσία που είναι γρήγορη, απλή και ασφαλής από την MasterCard. 

Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση.