Πληροφορίες Αποστολής - Πληρωμής

Καλώς ήλθατε στο e-shop του baniomarket.comΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΞΟΔΑ:

Η χρέωση των μεταφορικών γίνεται αυτοματοποιημένα και το αναγραφόμενο βάρος χρέωσης δεν αφορά το καθαρό βάρος του προϊόντος αλλά είναι συνάρτηση του βάρους και του όγκου του εμπορεύματος μετά την συσκευασία.

Τα μεταφορικά έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη και τα εμπορεύματα αποστέλλονται μέσω courier (Γενική Ταχυδρομική) εντός Ελλάδος και με παράδοση στην πόρτα σας **(εκτός από δυσπρόσιτες & απομακρυσμένες περιοχές) και η ελάχιστη χρέωση για βάρος μέχρι 2 κιλά ή αναλόγου όγκου είναι 2,40 € για Αθήνα & περίχωρα και 3,60 για την υπόλοιπη Ελλάδα και κλιμακώνεται ανάλογα με το βάρος-όγκο και την περιοχή.

**Δυσπρόσιτες & απομακρυσμένες περιοχές ειναι οι περιοχές που απέχουν πάνω από 12 χιλ.απο το κέντρο της πόλεως που υπάρχει τοπικό υποκατάστημα μεταφορικής εταιρείας και η παραλαβή της αποστολής γίνεται από το πλσιέστερο τοπικό υποκατάστημα.

Εαν επιθυμείτε την παράδοση στην Διεύθυνσή σας  η Χρέωση για τις παραπάνω περιοχες καθορίζεται από την μεταφορική εταιρεία και επιβαρύνεται ανάλογα με την απόσταση,επί πλέον της αρχικής χρέωσης και πρέπει να μας το ανακοινώσετε πριν την εξώφληση της παραγγελίας σας.


Για Παραγγελίες πάνω ορισμένο ογκομετρικό βάρος και εφ΄όσον το κόστος μέσω COURIER είναι υψηλό η αποστολή πιθανόν να γίνει μέσω Μεταφορικής εταιρείας για παράδοση σε Aθήνα και προάστια ή στα Πρακτορεία για την υπόλοιπη Ελλάδα. Η πληρωμή σε αυτή την περίπτωση πρέπει να γίνει με τραπεζική μεταφορά ή με πιστωτική κάρτα (ΟΧΙ με αντικαταβολή ). Εάν χρειασθεί, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Είναι στην απόλυτη κρίση μας η επιλογή του τρόπου και πρακτορείου αποστολής, ανάλογα με το ογκομετρικό βάρος κάθε αποστολής.

Παραγγελίες κάτω από 15,00 € έχουν έξοδα διαχείρισης & συσκευασίας 1,50 €. 

 **ΠΡΟΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ μπορείτε να έχετε με Αυτοματοποιημένο τρόπο μέσω της "Εμφάνισης καλαθιού" και ακολουθώντας τις οδηγίες πού θα εμφανισθούν.  

Έχετε την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε αλλαγή σε περίπτωση λανθασμένης επιλογής ή εισαγωγής στοιχείων σε όλα τα στάδια της παραγγελίας και μέχρι την επικύρωση της. Η διαδικασία αγοράς ολοκληρώνεται μόνο όταν επιλέξουμε: ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ.


ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ:

Για αποστολές στο εξωτερικό πληκτρολογήστε την χώρα και την διεύθυνση, ώστε να εμφανιστεί αυτόματα το κόστος αποστολής.

(Παρακαλούμε η μεταφορά ή η κατάθεση να γίνεται μέσω της ίδιας τράπεζας για να μην επιβαρύνεστε με extra χρεώσεις). 

Εάν δεν εμφανίζεται ως προεπιλογή η χώρα που επιθυμείτε, τότε δεν υπάρχει τρόπος αποστολής για την συγκεκριμένη χώρα.


ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΜΕΣΩ COURIER ή ΑΛΛΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ:

Ο χρόνος παράδοσης διαφέρει και εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως:

Απόσταση από το τοπικό υποκ/μα, αργίες ,καιρικές συνθήκες, υγειονομικές απαγορεύσεις, εποχιακό φόρτο,

τοπικές συνθήκες ή φόρτο του τοπικού υποκ/τος, ανώτερη βία, κ.λπ.

Χρονοβόρος επίσης διαδικασία υπάρχει στα Υδραυλικά είδη που είναι σε ποσότητες χύμα και σε όλα τα προϊόντα  που χρήζουν συναρμολόγησης και τοποθέτησης, τα οποία  ελέγχονται από εμάς  για την ακριβή ποσότητα και πληρότητα.

Ακολούθως  συσκευάζονται αν δεν έχουν συσκευασία σε δικό μας κιβώτιο ή πολλές φορές  σε ένα επί πλέον κουτί ή και με πρόσθεση Αεροπλάστ για την ασφαλή μεταφορά τους.

 Για παράδοση στην πόρτα σας με κανονικές συνθήκες μετά την παράδοση του δέματος από εμάς στον Μεταφορέα  η αποστολή εκτελείται περίπου σε 2-3 εργάσιμες ημέρες.

Για παραλαβή από το τοπικό υποκατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικής 1-2 εργάσιμες.


ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:

Προς εξυπηρέτηση των πελατών μας διαθέτουμε όλους τους τρόπους πληρωμής όπως:

1) Τραπεζική Κατάθεση   Μέσω e-banking ή σε Υποκατάστημα.

     Συνεργαζόμενες Τράπεζες: EUROBANK, ΠΕΙΡΑΙΩΣ και ALPHA BANK

2) Αντικαταβολή

 Με πληρωμή στον μεταφορέα κατά την παραλαβή του δέματός σας προς 1,90 €.Παρατηρήσεις:

Παραγγελίες προϊόντων μέχρι 30.00ευρώ για Ελλάδα, δεν μπορούν να εκτελεστούν με αντικαταβολή, παρά μόνο με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή εξόφληση με πιστωτική/χρεωστική κάρτα.

Είναι στη διακριτική ευχέρεια του baniomarket.com να μην αποστείλει το προϊόν με Αντικαταβολή όταν έχει μεγάλο όγκο ή βάρος ή μεγάλο χρηματικό ποσόν ή δεν έχει επιβεβαιωθεί η σίγουρη παράδοση του προϊόντος. 

(ΠΡΟΣΟΧΗ!  μετά το email προς επεξεργασία, πρέπει να γίνει έλεγχος για την παραλαβή της παραγγελίας σας προκειμένου να συσκευασθεί και να αποσταλεί το προϊόν με αντικαταβολή.)


Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΣΕΙ :

Α)  ΟΤΑΝ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ  ΕΧΕΙ ΟΓΚΩΔΗ ή  ΒΑΡΟΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 4 kg ANTIKEIMENA.

Β) ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟΝ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΟΡΙΟ. 

Γ) ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ.

ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ  ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ MAZI ΣΑΣ .

Η ΠΛΗΡΩΜΉ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ  ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΛΕΚΑΝΗΣ


3) Χρεωστική-Πιστωτική Κάρτα   (Ασφαλής Διαχείριση για όλες τις κάρτες μέσω Τράπεζας Eurobank). 

4) PayPal   Για όσους διαθέτουν αυτό τον τρόπο πληρωμής με έξοδα 3% ανά παραγγελία.


Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση.